Vinge: Fire storparceller solgt til investorer

Frederikssund Erhverv byder velkommen til et nyt medlem

Velkommen til sidste nye medlem

25. feb 2021

Fabulas, Bærebo og Innovater A/S er navnene på de tre investorer, som nu har fået godkendt deres køb af fire storparceller i Vinge. Dermed er der inden for de næste år udsigt til hundredevis af nye boliger i forskellige afskygninger samt en dagligvarebutik.

Salget af storparcellerne blev onsdag aften godkendt af byrådet i Frederiksund Kommune.

Fabulas har købt to storparceller vest for Deltavej i Deltakvarteret, hvorpå de vil opføre i alt 100 andelsboliger i to etaper.

Bærebo har indgået købsaftale på en storparcel vest for Deltavej i Deltakvarteret, hvorpå de vil opføre 60-80 boliger med fælleshuse. Bebyggelsen vil i sit udtryk have karakter af et bæredygtigt bofællesskab.

Innovater har købt en parcel syd for Vinge Station. Her indeholder projektforslaget en dagligvarebutik på 1200 kvm. i stueplan og 42 boliger fra 1. til 5. etage.

Oven i de nye, spændende boligudviklingsprojekter, der i øvrigt alle bliver DGNB-certificeret, kommer de 198 almene boliger, som Domea.dk meget snart begynder at opføre tæt ved Vinge Station.

Du kan læse flere detaljer hos Frederikssund Kommune her.

Foto: frederikssund.dk

Del på sociale medier

Sidste nyt

Nyt medlem: Lyset i dig

Et nyt medlem har meldt sig under fanerne i Frederikssund Erhverv. Vi har fornøjelsen af at byde...

Få mere information

Hvis du vil vide mere om et medlemskab hos Frederikssund Erhverv, så er du mere end velkommen til at kontakte Finn Møller.