Processen er i gang: Fremtidens erhvervs- og vækstkommune

Frederikssund Erhverv byder velkommen til et nyt medlem

Velkommen til sidste nye medlem

21. aug 2024

MOD NYE MÅL – SAMMEN.

Mandag formiddag tog vi hul på processen med at skabe fremtidens erhvervs- og vækstkommune i tæt samarbejde med Frederikssund Kommune. Der var ”sættemøde” i Havnegade, hvor Copenhagen Economics hjalp os med de indledende øvelser.

Konkret skal det kommende forløb afføde en ny strategi for Frederikssund Erhverv samt væsentlige input, der kan indgå i Byrådets arbejde med at revidere kommunens Erhvervs- og Vækstpolitik.

Samlet set handler det om at få beskrevet områdets erhvervsmæssige ståsted, vores styrkepositioner samt alle relevante aktørers ønsker til den fremtidige retning – og ikke mindst nogle klare mål for, hvor vi gerne vil hen.

To vigtige events i november

Analysearbejdet bliver både datadrevet, men også baseret på interviews og anden involvering af virksomheder, kulturliv, uddannelsesaktører, borgere og kommunale aktører. Vi skal med andre ord hele vejen rundt for at sikre os, at retningen bliver den rigtige, og at vi får sat os nogle relevante og realistiske mål.

I november måned afholder vi i Frederikssund Erhverv en ledelseskonference, der skal tjene som inspiration til den strategiproces, der altså er startet op i dag. Her får vi blandt andre besøg af den kendte erhvervsleder Jim Snabe, som vil hjælpe os med at drømme stort.

Senere i november afholder vi sammen med Frederikssund Kommune den årlige Erhvervskonference. Her vil Copenhagen Economics præsentere kommunens erhvervsmæssige ståsted og styrkepositioner samt de foreløbige tanker og ønsker om den fremtidige retning.

Til konferencen kommer vi til at arbejde workshopbaseret med, hvordan vi realiserer potentialet i erhvervslivet og kommer stærkt ind i fremtiden. På baggrund af analysen og input fra Erhvervskonferencen skaber vi et afsæt for ambitiøs og målrettet Erhvervs- og Vækstpolitik, som der kan arbejdes videre med politisk.

Mere information om de to events følger.

I Frederikssund Erhverv glæder vi os utrolig meget til at komme nærmere på visionen og arbejdet med at forme fremtidens erhvervskommune – naturligvis med hjælp fra alle relevante parter!

Aktører fra Frederikssund Kommune og Frederikssund Erhverv blev mandag formiddag ledt igennem de indledende øvelser i den proces, der skal skabe fremtidens erhvervs- og vækstkommune.

Del på sociale medier

Sidste nyt

Nyt medlem: Lyset i dig

Et nyt medlem har meldt sig under fanerne i Frederikssund Erhverv. Vi har fornøjelsen af at byde...

Få mere information

Hvis du vil vide mere om et medlemskab hos Frederikssund Erhverv, så er du mere end velkommen til at kontakte Finn Møller.