Nyt medlem: Mureren HH ApS

Frederikssund Erhverv byder velkommen til et nyt medlem

Velkommen til sidste nye medlem

21. feb 2023

[fusion_builder_container type=”flex” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_sizes_top=”” border_sizes_bottom=”” border_sizes_left=”” border_sizes_right=”” first=”true”][fusion_text]

Så har vi fornøjelsen af at byde en ny virksomhed velkommen i medlemskredsen: MUREREN HH APS.

Murerfirmaet fra Slangerup udfører alt i murerarbejde samt totalentrepriser. Firmaet er startet af Jacob Hansen og Christoffer Harbæk, som har været venner, siden de var 13-14 år gamle.

De to murere blev udlært sammen – og de har derefter arbejdet sammen on-off siden 2006. Først blev de selvstændige hver for sig, men efter nogle år – med samarbejde på tværs af de to murerfirmaer – besluttede Jacob og Christoffer sig for at slå pjalterne sammen.

Det førte i 2021 til dannelsen af Mureren HH ApS, som allerede har masser af vind i sejlene – og nu har i alt fire ansatte.

Christoffer siger:

”Det er vores mål at udvikle firmaet endnu mere inden for de næste par år. Med medlemskabet i Frederikssund Erhverv håber jeg, at vi kan få bygget et godt netværk op i Frederikssund Kommune. Vi glæder os til at være en del af foreningen og til at lære alle at kende”.

Varmt velkommen til Mureren HH ApS!

Se mere på virksomhedens Facebookside: www.facebook.com/murerenhh

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Del på sociale medier

Sidste nyt

Nyt medlem: Lyset i dig

Et nyt medlem har meldt sig under fanerne i Frederikssund Erhverv. Vi har fornøjelsen af at byde...

Få mere information

Hvis du vil vide mere om et medlemskab hos Frederikssund Erhverv, så er du mere end velkommen til at kontakte Finn Møller.