Nyt medlem: Link Medie ApS

Frederikssund Erhverv byder velkommen til et nyt medlem

Velkommen til sidste nye medlem

26. jun 2024

Så har vi fornøjelsen af at byde velkommen til Link Medie ApS, som er et nyt (og samtidig gammelt) medlem af Frederikssund Erhverv.

Indehaver Søren Vang har igennem mange år været medlem af Frederikssund Erhverv gennem et partnerskab i et andet lokalt firma, og nu er han så retur i egen virksomhed: Link Medie ApS.

Link Medie ligger i Frederikssund og er et lokalt medie- og webbureau med mere end 20 års erfaring. Virksomheden specialiserer sig i udvikling og webdesign af WordPress-hjemmesider. Desuden løser Link Medie grafiske opgaver for mindre og mellemstore virksomheder.

Hvis din virksomhed mangler en ny eller opgraderet hjemmeside, så er Link Medie altså et godt bud på leverandøren af denne.

Virksomheden hjælper med online synlighed – med alt fra strategi, hjemmeside, grafisk udtryk, webshop og søgeoptimering (SEO). Link Medie samarbejder med lokale, dygtige samarbejdspartnere og grafikere, som

Du kan læse mere om Link Medie ApS her.

Velkommen til Frederikssund Erhverv!

Del på sociale medier

Sidste nyt

Nyt medlem: Lyset i dig

Et nyt medlem har meldt sig under fanerne i Frederikssund Erhverv. Vi har fornøjelsen af at byde...

Få mere information

Hvis du vil vide mere om et medlemskab hos Frederikssund Erhverv, så er du mere end velkommen til at kontakte Finn Møller.