Linette er godt på vej tilbage til arbejdsmarkedet

Frederikssund Erhverv byder velkommen til et nyt medlem

Velkommen til sidste nye medlem

5. jul 2024

[fusion_builder_container type=”flex” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_sizes_top=”” border_sizes_bottom=”” border_sizes_left=”” border_sizes_right=”” first=”true”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”” rule_size=”” rule_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” user_select=”” content_alignment_medium=”” content_alignment_small=”” content_alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” fusion_font_family_text_font=”” fusion_font_variant_text_font=”” font_size=”” line_height=”” letter_spacing=”” text_transform=”” text_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_color=”” animation_speed=”0.3″ animation_delay=”0″ animation_offset=”” logics=””]

I Frederikssund Erhverv har vi de seneste uger haft fornøjelsen af et nyt ansigt her på vores kontor i Havnegade. Vi har i øjeblikket Linette Lynggaard i virksomhedspraktik – og det er noget, der giver stor værdi for begge parter.

”Vi blev kontaktet af Linette og jobcentret, der spurgte, om vi kunne hjælpe hende med en 13-ugers virksomhedspraktik. Sammen med Linette fik vi defineret nogle konkrete arbejdsopgaver, som matchede hendes kompetencer og vores behov, og så indgik vi ellers aftalen. Linette er virkelig dygtig og motiveret, så hun er en stor gevinst for os, siger Mikkel Davidsen, der er kommunikationskonsulent i Frederikssund Erhverv.

Utrolig givende at komme i gang med at arbejde igen

Linette Lynggaard har været selvstændig grafiker og webdesigner i 18 år, men løb ind i heftig omgang stress tilbage i 2023.

”Jeg gik ned med stress af forskellige personlige og arbejdsmæssige årsager, og efter et længere forløb er jeg nu klar til at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Jeg er meget taknemmelig for, at Frederikssund Erhverv kunne se værdien i at tilknytte mig, og det har været utrolig givende at komme i gang med at arbejde igen. Jeg glæder mig til at komme på kontoret hver dag”, fortæller Linette Lynggaard.

Konkret hjælper Linette Frederikssund Erhverv med at designe skabelonen til en ny hjemmeside, som får et mere moderne look og er bedre rustet til fremtiden. Derudover giver hun en hånd med forskellige grafiske opgaver.

”Jeg synes, at Linettes case er rigtig god, for det viser, at en virksomhedspraktik sagtens kan skabe værdi for begge parter. Det kræver blot, at man fra starten af har defineret, hvad praktikanten og virksomheden konkret kan få ud af perioden. Og så kræver det også, at der i virksomheden er en person, der tager ansvaret for forløbet”, siger Jan Møller Jensen fra jobcentret i Frederikssund Kommune.

Linette Lynggaard er i virksomhedspraktik i Frederikssund Erhverv frem til slutningen af august, hvorefter hun er klar til at komme retur til arbejdsmarkedet.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Del på sociale medier

Sidste nyt

Nyt medlem: Lyset i dig

Et nyt medlem har meldt sig under fanerne i Frederikssund Erhverv. Vi har fornøjelsen af at byde...

Få mere information

Hvis du vil vide mere om et medlemskab hos Frederikssund Erhverv, så er du mere end velkommen til at kontakte Finn Møller.