Jens Hald er ny direktør i Frederikssund Erhverv

Frederikssund Erhverv byder velkommen til et nyt medlem

Velkommen til sidste nye medlem

16. aug 2024

[fusion_builder_container type=”flex” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_sizes_top=”” border_sizes_bottom=”” border_sizes_left=”” border_sizes_right=”” first=”true”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”” rule_size=”” rule_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” user_select=”” content_alignment_medium=”” content_alignment_small=”” content_alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” fusion_font_family_text_font=”” fusion_font_variant_text_font=”” font_size=”” line_height=”” letter_spacing=”” text_transform=”” text_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_color=”” animation_speed=”0.3″ animation_delay=”0″ animation_offset=”” logics=””]

Per 15. august er der ansat en ny direktør i Frederikssund Erhverv. Valget er faldet på Jens Hald, som igennem karrieren har stået på den politiske scene, været ansat i forskningsverdenen og har bred erfaring fra erhvervslivet.

Det er en enig bestyrelse i Frederikssund Erhverv, der står bag rekrutteringen af 56-årige Jens Hald. Hald er tidligere borgmester i Lejre Kommune, mangeårigt folketingsmedlem og har ledererfaring fra både større organisationer og egne virksomheder.

Ansættelsen, som har fundet sted hen over sommeren, vækker glæde hos bestyrelsesformand i Frederikssund Erhverv, Hans Peder Mikkelsen:

”Jens Hald har et imponerende CV og en personlighed, der samlet set passer rigtig godt til den rolle, han skal udfylde. Da Jens kom i spil til stillingen som direktør, var vi ikke i tvivl om, at det var ham, vi skulle gå efter. Han skilte sig positivt ud i et meget kvalificeret ansøgerfelt. Vi glæder os til at se Jens folde sine kompetencer ud i Frederikssund, så vi sammen kan understøtte den positive udvikling, vi er inde i. Jeg er sikker på, at vi har fundet den helt rette kandidat til jobbet”.

Overordnet set fordeler Jens Halds karriere sig på tre områder: Politik, forskning og erhverv. Erhvervskarrieren har blandt andet budt på stillinger som Executive Vice President hos DEKRA Danmark, Managing Director i tænketanken Worldwatch Institute Europe, vicedirektør for dronecentret på Syddansk Universitet, direktør i eget byggefirma, Flexroom ApS, samt 12 år som selvstændig konsulent i Hald Consulting.

Hovedpersonen selv ser frem til at skrive et nyt kapitel og tage fat på arbejdet i Frederikssund Erhverv, som blandt andet involverer udviklingen og implementeringen af en ny strategi.

”Jeg er meget glad for tilliden fra både bestyrelsen. Efter at have lyttet og researchet lidt er det tydeligt for mig, at der er stort, uforløst potentiale for udvikling i hele området. Jeg ved, at der er en række lovende projekter i gang, og dem vil jeg gøre mit bedste for at understøtte i jobbet som direktør for Frederikssund Erhverv. Samtidig ser jeg frem til at arbejde på en ny strategi sammen med de relevante aktører”.

Forud for starten på ansættelsen har Jens Hald været på studietur til de forskellige byer i kommunen for at danne sig et indtryk af området samt af udviklingsmulighederne.

Gode relationer skal skabe udvikling

Jens Hald har haft første arbejdsdag torsdag den 15. august, hvor han som det første mødte teamet i Havnegade.

”Jeg ser frem til at lære både medarbejderne, erhvervslivet og kommunen bedre at kende. Jeg tror på, at det er de gode og tætte relationer, der skal skabe fremdriften og udviklingen. Det har i hvert fald altid virket for mig, både i mit politiske virke og i min erhvervskarriere. Jeg har fået fortalt, at der allerede er et tæt og konstruktivt samarbejde mellem erhvervsliv og kommune, og det skal vi naturligvis værne om og bygge videre på”.

Fredag den 6. september afholder Frederikssund Erhverv en velkomstreception, hvor interesserede aktører kan møde Jens Hald. Mere info om dette arrangement kan ses her.

Om Jens Hald

Jens Hald er 56 år gammel og bor med sin familie i Kattinge uden for Roskilde. Han er uddannet markeds- og civiløkonom og har en Master i Europastudier (EU) fra Københavns Universitet.

Frederikssund Erhvervs nye direktør har en lang karriere i erhvervsliv, forskning og politik bag sig. Her er nogle nedslagspunkter:

1993-2001: Byrådsmedlem i Roskilde Kommune.

1994-2007: Folketingsmedlem for Venstre. Her varetog han blandt andet hverv som erhvervspolitisk ordfører, medlem af Erhvervsudvalget, formand for Udenrigspolitisk Nævn og udenrigspolitisk ordfører.

2002-2006: Borgmester i Lejre Kommune.

2008-2020: CEO i Hald Consulting.

2009-2013: Civil styrelseschef i forsvaret for Hjemmeværnet.

2015-2017: Managing Director for den grønne tænketank Worldwatch Institute Europe.

2015-2017: Vicedirektør for dronecentret på Syddansk Universitet.

2016-2021: Medlem af Realdanias repræsentantskab.

2017-2019: Business Relationship Manager på Roskilde Universitet.

2019-2021: Executive Vice President hos DEKRA Danmark.

2017-2024: Administrerende direktør i byggefirmaet Flexroom ApS.

August 2024-?: Direktør i Frederikssund Erhverv.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Del på sociale medier

Sidste nyt

Nyt medlem: Lyset i dig

Et nyt medlem har meldt sig under fanerne i Frederikssund Erhverv. Vi har fornøjelsen af at byde...

Få mere information

Hvis du vil vide mere om et medlemskab hos Frederikssund Erhverv, så er du mere end velkommen til at kontakte Finn Møller.