2023 venter forude: Campusambassadørerne mødtes til årsmøde

Frederikssund Erhverv byder velkommen til et nyt medlem

Velkommen til sidste nye medlem

9. dec 2022

Torsdag den 8. december var der indkaldt til årsmøde for Campusambassadørerne. Det blev afviklet i MakerVærket på Frederikssund Gymnasium.

Først gennemgik vi sammen med de fremmødte Campusambassadører den imponerende udvikling, som skole-virksomhedssamarbejdet har gennemgået siden 2015 i Frederikssund Kommune.

Særligt FUEL-projektet fra 2017 til 2020 havde en markant aftryk og var med til at løfte andelen af en ungdomsårgang, der valgte en erhvervsuddannelse, til rekordhøje 28,6 %. Siden hen er MakerVærket – både det fysiske på Campus Frederikssund, men også satellitterne ude på de lokale grundskoler – kommet til, blandt andet takket være ekstern finansiering fra Villum Fonden.


Et slide fra præsentationen til årsmødet, der synliggør den imponerende udvikling, som skole-virksomhedssamarbejdet i Frederikssund Kommune har været igennem.

Der blev også gjort status på skole-virksomhedssamarbejdet og de konkrete aktiviteter i det forgangne år.

I 2022 har 30 lokale virksomheder og flere end 500 elever deltaget i henholdsvis Kloge Hænder, VirksomhedsSafari, SamSTEM og Girls’ Day In Science. Meget imponerende!

2023

Til sidst blev der kigget frem mod de planlagte aktiviteter i 2023.

Her venter blandt andet DanmarksMakerskabet til marts, en ny praktikportal, som både grundskoleelever og virksomheder kan anvende, en Campusdag i september samt et nyt lærlingefællesskab og prototypesalon i MakerVærket drevet af KOSTBART og støttet af Tuborgfondet.

Alt det kommer vi naturligvis til at fortælle meget mere om.

Tusind tak for indsatsen til Campusambassadørerne i det forgangne år – I gør en forskel!

Del på sociale medier

Sidste nyt

Nyt medlem: Lyset i dig

Et nyt medlem har meldt sig under fanerne i Frederikssund Erhverv. Vi har fornøjelsen af at byde...

Få mere information

Hvis du vil vide mere om et medlemskab hos Frederikssund Erhverv, så er du mere end velkommen til at kontakte Finn Møller.